manulago 

Espectacle escènic | 40 min | Versió para espais no convencionals | 15 min 

FRAN MARTÍNEZ

A TEMPERATURA

O TEMPERAMENTO

  • Facebook

és actor i ballarí i treballa a les companyies Teatre Ensalle i Galitoon, col·labora amb els artistes Dora García, Tino Sehgal, Elena Córdoba, Victor Hugo Pontes, Barbara Griggi i Emanuele Sciannames, i funda, al costat de Maria Roja, Berio Molina i Àngel Sousa el col·lectiu de creació escènica experimental aIntemperie.

Des de l'any 2013 treballa com a ballarí amb la coreògrafa Amelia Bentes.

El 2015 presenta la seva primera creació, A temperatura O temperamento, estrenada el Teatre Ensalle de Vigo i premi en Sólodos En Danza de Ourense 2016.

A TEMPERATURA O TEMPERAMENTO

 

I transitar aquells territoris que descansen, que s'estenen, apareixen i ja van desaparèixer; que es avalen, exploten, esquitxen, que es crispen, que s'eleven.

A temperatura o temperamento és un acte de fe en la matèria de què es compon el cos, del llenguatge que li és propi. Només un cos i un paisatge. I tants paisatges. Paisatges dins de paisatges. Proporcionar a l'espectador un passeig per universos carregats d'estats físics, emotius, energètics.

Creació i interpretació

Fran Martínez 

Disseny d'il·luminació

Batyburrillo (Pedro Fresneda i Raquel Hernández)

Operador de llum i direcció tècnica

 Ángel Sousa

 

Fotografia 

Miguel Vidal

 

Disseny gráfic 

María Roja

 

Agraïments 

Teatro Ensalle, NORMAL Espazo de Intervención Cultural

 

Espectacle estrenat el 5, 6 i 7 de juny de 2015 en el Teatre Ensalle de Vigo.

Gira 2015, 2016 i 2017:

Ciclo de Danza Contemporánea "Bailan raro" de Vigo, Sala Ingrávida de Porriño, Espacio Labruc de Madrid, Festival Internacional de Danza "Miradas al Cuerpo" de Madrid, Festival de Danza de Sarria Artes no Camiño, Festival de danza e artes do corpo Corpo a Terra de Ourense, Festival Quincegotas de A Coruña, Festival Gondomar en Contacto, Festival Sólodos Ourense, Festival Abril en Danza de Elche.

En 2016 va ser premi Sólodos En Danza Ourense.

a temperatura o temperamento
A TEMPERATURA O TEMPERAMENTO _FRAN MARTÍNEZ
a temperatura o temperamento
A TEMPERATURA O TEMPERAMENTO _FRAN MARTÍNEZ
1/3