manulago 

Espectacle de dansa para espais no convencionals | 25 min + sesió de DJ

GIVE IT A SPIN

PISANDO OVOS

  • Facebook

Companyia de dansa contemporània des de 2004, resident a Teatre Ensalle de Vigo i dirigida per Rut Balbis.

La base del seu projecte artístic és la recerca d'un llenguatge artístic propi des del treball amb el cos i el moviment a través de la creació escènica contemporània, reflectida en el seu interès pel tractament de les imatges i dels temps lents.

Fins ara, són set les creacions amb què compta la companyia i amb les que participa de manera habitual en les Xarxes de teatres autonòmiques i nacionals, així com en alguns dels festivals nacionals o internacionals més destacats del panorama actual de les arts del moviment.

Rep el primer premi del XXI Certamen Coreogràfic de Madrid en 2007 amb un extracte de la seva peça No intre 1800.

 PREMI DE LA CRÍTICA DE GALICIA 2019: 

 Rut Balbís 

GIVE IT A SPIN

 

És la nova proposta de Pisando Ovos per a espais no convencionals en què música i moviment, des dels seus estats més purs, es troben a través del diàleg entre un DJ i una ballarina.
 
Una conversa basada en el donar-li una volta, en el gir continu, en la repetició i transformació del moviment i del so. Una trobada on els cossos es suporten i resisteixen sota la forma d'una abraçada continu.
 
Per a l'ocasió comptem amb la col·laboració especial del DJ Jas Processor.

Creació 

Rut Balbis

 

Interpretació

Jas Processor i Rut Balbís

 

Música

Jas Processor

 

Producció-distribució

Manu Lago

Video

miramemira

Col·labora en producció
NORMAL

 

Col·laboren en gira
INAEM - Ministerio de Educación, Cultura y

Deporte - Gobierno de España i

AGADIC - Xunta de Galicia
 

 

Espectacle estrenat el 13 d'octubre de 2015 al Festival Internacional Dansa-MOS del Centre Conde Duque de Madrid.

Gira 

Vila Real en Dansa (Castelló), Galicia Mostra Pro, Vai de Baile (Ferrol), FITCFC (Cangas), Sólodos En Danza (Costa Rica), FETAL (Urones de Castroponce), Danza Inunda Santander - Gracias X Favor (Santander), Ventana Abierta (Málaga), Costa Contemporánea (Almería), FUDC (Colombia), Europa capital Galicia (Bruxelas), TNT (Terrassa), Festival Ext-cénica (Oleiros), Festival Imaginarius - Santa María da Feira (Portugal), Praza da Quintana de Compostela - Ciclo Cultura no Camiño, Festival Corpo(a)terra (Ourense), Festival Quincegotas (A Coruña), Ciclo Lusco&Fusco (Lalín), Cultura no Camiño en Compostela (2018), Festival Imaginarius de Santa María da Feira - Portugal (2018), Festival Quincegotas de A Coruña (2018), Creavigo (2019), Do Camiño vivido - Ordes - A Coruña (2019), Ciudadistrito - Madrid (2019), Auditorio de Galicia en Santiago de Compostela (2020), Tearo Ensalle en Vigo (2020), Propulsa Danza + Paisaxe + Patrimonio (2021), Festival Artenauta en Corcubión (2021)

pisandoovos_foto_angelsousa_propulsa_10
press to zoom
Give it a spin de Pisando Ovos
press to zoom
Give it a spin de Pisando Ovos
press to zoom
pisandoovos_foto_angelsousa_propulsa_9
press to zoom
1/9