Esther Latorre

Hugo Pereira

  • Facebook
  • Instagram

Des de primerenca edat comença la seva formació i passió per la dansa i el moviment. El 2003 es submergeix en el món de la dansa clàssica, el que el portarà en un futur a explorar nous àmbits de les arts escèniques.

 

Gallega de naixement, completa la seva carrera especialitzant i graduant-se en dansa contemporània al Conservatori Professional de dansa de Lugo, formant part de la que seria la primera promoció de professionals en dansa contemporània de Galícia, i diplomant al seu torn en Magisteri d'Educació Física a la mateixa ciutat.

 

Des de llavors, ha treballat amb companyies com Jove Companyia de Dansa Gerard Collins (València), Moudansa (València), Companhia de Dança no Nord (Portugal) ... o la companyia Maduixa Teatre, de la qual forma part actualment i al costat de la qual ha estat guardonada recentment amb el Premi Max al Millor Espectacle de Carrer per "Mulier".

 

En 2016 forma el col·lectiu GLOVO, al costat del ballarí Hugo Pereira, creant la peça "MAPA", premiada al festival de solos i duos SÓLODOS EN DANZA 2016.

Natural d'O Porto, comença la seva formació al Conservatori de dansa de Aveiro, on posteriorment es gradua en 2015. Rep diverses formacions en dansa contemporània amb mestres com: Akram Khan Dance Company, Sagi Gross (GrossDanceCompany, NEDERLANDS), Shirley Esseboom (NEDERLANDS ), Víctor Hugo Pontes (Nome proprio, PORTUGAL), Bruno Alexandre (PORTUGAL), Carmela García (Otradanza, Espanya), Julia Weh (Alemanha), Romulus Neagu (PORTUGAL) ...

 

Ha format part de la Companhia de Dança do Norte en la producció de 2015-2016 "Barulhos nossos" i ha participat en diversos festivals nacionals i internacionals de creació.

 

Actualment es troba immers en el projecte GLOVO, en el qual, al costat d'Esther Latorre, desenvolupa la seva tasca com a creador i intèrpret. Cal destacar el recent guardó al festival de solos i duos SÓLODOS EN DANZA 2016 amb la peça "MAPA", la qual ha estat seleccionada per formar part del festival Camp In Encuentro Esceéico de San Luís de Potosí, México.

  • Facebook
  • Instagram Galicia Danza